Arhiva April, 2011

Episodul 29 – sezonul 2

Friday, April 22nd, 2011

Ranger S02E29 from Cre Bacau on Vimeo.

In editia de sfarsit de sezon facem o tura pe Ceahlau, pe zapada, impreuna cu membrii culubului de turism “Veniti cu Noi”. Va invit sa admirati peisajele deosebite oferite de Parcul Natural pe timp de iarna.

Episodul 28 – sezonul 2

Friday, April 22nd, 2011

Ranger S02E28 from Cre Bacau on Vimeo.

Va invit intr-o excursie pronind de la gradina zoologica din Piatra Neamt, prin Cheile Bicazului, lacul Rosu, pana la Baile Tusnad unde vom escalada stanca Piatra Soimilor, vom vizita tinovul Mohos si lacul Sfanta Ana.

Episodul 27 – sezonul 2

Friday, April 22nd, 2011

Ranger S02E27 from Cre Bacau on Vimeo.

Va invit sa exploram lunca Siretului, in apropierea comunei Filipesti. In primul subiect al emisiunii vom merge intr-un loc cu incarcatura istorica – mai exact langa, ruinele unui pod construit in cel de-al doilea razboi mondial si aruncat in aer la sfarsitul razboiului. In partea a doua a emisiunii mergem la pescuit in zavoi la Oniscani, intr-o zona salbatica si greu accesibila.

Episodul 26 – sezonul 2

Friday, April 22nd, 2011

Ranger S02E26 from crebacau on Vimeo.

Tinerii voluntari de la CRE si copiii din cartierul Gheraiesti fac curat pe Lacul Bacau. Dupa munca, urmeaza o plimbare cu caiacele pe aria naturala protejata, o ocazie buna de a descoperi plase si braconieri. Ultimul subiect al emisiunii a fost filmat pe Lacul Lilieci, in zona fiind mii de pasari salbatice, dar si urme ale activitatii braconierilor.

Episodul 25 – sezonul 2

Monday, April 18th, 2011

Ranger S02E25 from Cre Bacau on Vimeo.

Va invit sa urmariti trei subiecte dedicate pescuitului de toamna: doua iesiri la Insula de Agrement pentru pescuit cu momeli artificiale si un subiect filamt la pod la Holt, pe Siret, in parioada cand zona era vizata de pescari pentru pescuitul la scobar.

Episodul 24 – sezonul 2

Monday, April 18th, 2011

Ranger S02E24 from Cre Bacau on Vimeo.

O editie dedicata pescuitului cu momeli artificiale. Vom strabate Bistrita in cautarea clenilor si a stiucilor, pornind de la Insula de Agrement, la Hemeiusi, si apoi spre varsarea raului in Siret.

Episodul 23 – sezonul 2

Monday, April 18th, 2011

Ranger S02E23 from crebacau on Vimeo.


O editie dedicata integral taberei de fotografie organizata la inceputul lunii septembrie pe lacul Lilieci. Vom fi alaturi de participanti in cele 3 zile, timp in care vom explora aria natuarala protejata si vom realiza fotografii pentru concurs, vom stresa braconierii si vom pescui, ne vom incalzi la focul de tabara si vom cunoaste fotografi talentati.

Episodul 22 – sezonul 2

Monday, April 18th, 2011

Ranger S02E22 from Cre Bacau on Vimeo.

O editie dedicata pescuitului sportiv. In primul subiect urmarim concurentii din cadrul Competitiei de pescuit stationar organizata pe lacul Bacau, iar in partea a doua vom merge in Vrancea, pe Balta Padureni, pentru o partida de pescuit la stiuca cu mameli artificiale.

Episodul 21 – sezonul 2

Monday, April 18th, 2011

Ranger S02E21 from crebacau on Vimeo.

O editie filmata la Insula de Agrement, cu ocazia zile de Sfanta Maria. In prima parte a emisiunii va invit sa urmariti o competitie de caiac organizata intre Inspectoratul Judetean de Politie, Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau. In partea a doua puteti vedea ce a facut Clubul Nautic Bacau la insula, cu ocazia zilei marinei.

Episodul 20 – sezonul 2

Monday, April 18th, 2011

Ranger S02E20 from Cre Bacau on Vimeo.

O editie dedicata vacantei de vara. Incepem emisiunea la munte, pe cursul paraului Izvorul Alb, iar apoi urcam cu bicicleta pe Nemira. Continuam cu o plimbare pe lacul Bacau, pe cursul raului Bistrita, si incheiem pe Tazlau, la o partida de pescuit.


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_