Arhiva September, 2009

Episodul 13

Wednesday, September 30th, 2009

Ranger S01E13 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

O editie dedicata sfarsitului perioadei de prohibitie in 2009. In prima parte vom vedea ce monstri se ascund in apele involburate ale paraului Trebes in zona Valea Budului, pentru ca in partea a doua sa incercam sa capturam renumitele exemplare de somn de pe Siret, in zona zavoiului de la Schineni, intr-o partida de pescuit pe timp de noapte.

Episodul 12

Wednesday, September 30th, 2009

Ranger S01E12 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

O emisiune antrenanta care prezinta in prima parte desfasurarea finalei Cupei Liceelor la Caiac – Editia 2009. In competitie au intrat 10 licee, iar in finala au ramas doar 4: Vranceanu, Pedagogic, Eminescu si CT Cobalcescu din Moinesti. Tot in aceste episod puteti afla ce pesti se mai prin in monofilament la Insula, precum si de ce in lac nivelul apei este mentinut cu 1 metru sub cel normal. Partea a doua a emisiunii surprinde peisaje deosebite pe Lacul Itesti si ofera putina adrenalina intr-o confruntare cu braconierii.

Episodul 11

Monday, September 14th, 2009

Ranger S01E11 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

Lacul Bacau, cunoscut si sub numele de Lacul Serbanesti este o arie naturala protejata aflata integral pe raza municipiului, intre cartierele Serbanesti si Stefan cel Mare. In primul subiect puteti cunoaste mai bine realitatea acestui lac, dar si activitatile pe care tinerii de la Centrul Regional de Ecologie le desfasoara aici pentru protejarea patrimoniului natural.
Pentru al doilea subiect ramanem tot pe raul Bistrita, la Insula de Agrement unde tinerii din oras s-ar putea bucura si de alte moduri de a petrece timpul liber.

Episodul 10

Monday, September 14th, 2009

Ranger S01E10 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

O editie dinamica, un episod din lupta impotriva braconierilor. Va invitam alaturi de voluntarii Centrului Regional de Ecologie Bacau si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau intr-o actiune derulata pe Lacul Racaciuni in perioada de prohibitie din 2009.

Episodul 9

Tuesday, September 8th, 2009

Ranger S01E09 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

O emisiune realizata integral pe raul Bistrita. Aveti ocazia sa admirati peisajele si fauna salbatica din apropierea orasului prin intermediul unei actiuni de patrulare pe Bacau si Lilieci, si a unei partide de pescuit la stiuca din barca, tot pe lacul Bacau.

Episodul 8

Tuesday, September 8th, 2009

Ranger S01E08 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

Insula de Agrement – un loc de relaxare in aer liber, ofera in fiecare vara bacauanilor clipe de recreere, dar si dezamagiri. Va invitam alaturi de tinerii din Bacau la o actiune de ecologizare a malurilor lacului, iar in partea a doua la un concurs de caiace intre voluntarii Centrului Regional de Ecologie si cei de la “Veniti cu Noi”.

Episodul 7

Monday, September 7th, 2009

Ranger S01E07 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

O plimbare cu pluta pe cursul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava, ne ofera posibilitatea sa descoperim aceasta zona muntoasa, dar si ce temperatura are apa dupa topirea zapezilor. In partea a doua a emisiunii va invit sa exploram zona de vest a judetului Bacau, sa descoperim apele de munte si pescuitul la pastrav.

Episodul 6

Monday, September 7th, 2009

Ranger S01E06 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

In primul subiect va invitam sa urmariti peisajele inedite, dar si incidentele inerente unei incursiuni pe lacul Racaciuni, pentru ca apoi sa ne bucuram de o partida de pescuit la caras din care nu lipsesc elemente tehnice, precum lansatul unei rachete.

Episodul 5

Monday, September 7th, 2009

Ranger S01E05 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

Primul subiect al emisiunii va demonta miturile privind vitejia braconierilor din Răcătău, prin prezentarea unei acţiuni de control derulată de jandarmi şi ecologişti. In partea a doua vom face un pescuit legal, în prima zi de prohibiţie din 2009.

Episodul 4

Monday, September 7th, 2009

Ranger S01E04 – Centrul Regional de Ecologie Bacău from Marian Ionita on Vimeo.

Concurenţii de la Cupa Primăverii la pescuit rivalizează prin câteva replici opera cinematografică “Operaţiunea Monstrul”. Va invit să urmăriţi desfăşurarea competiţiei de pe Lacul Lilieci şi o acţiune pe timp de noapte pe Lacul Bacău, cu aventurile de rigoare.


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_