Arhiva ‘Emisiunea Ranger’

Episodul 7 – sezonul 3

Monday, January 9th, 2012

Ranger S03E07 from Cre Baccau6 on Vimeo.

Dam startul sezonului verde printr-o actiune de anvergura desfasurata pe Lacul Bacau. Alaturi de noi sunt 300 de tineri bacauani care in scurt timp aduna remorci intregi de gunoaie din lunca Bistritei. La sfarsitul actiunii tinerii fac o plimbare cu caiacele pe lac, ocazie cu care descopera plase monofilament si cate va exemplare “notabile” de platica. In partea a doua a emisiunii petrecem o dupamiaza la pescuit, ocazie cu care reusim primele capturi ale anului 2012.

Episodul 6 – sezonul 3

Monday, January 9th, 2012

Ranger S03E06 from Crebacau5 on Vimeo.

O iesire la pescuit la final de iarna aduce o serie de surprize. Va invit sa ne insotiti pe lacul Garleni si la Serbanesti, intr-o zi petrecuta in natura, iesire pe care o incheiem alaturi de prieteni in jurul unui foc de tabara. In partea a doua a emisiuni suntem alaturi de voluntarii de la CRE si politistii Sectiei 2 intr-o actiune de combatere a braconajului in coada lacului Bacau.

Episodul 5 – sezonul 3

Monday, January 9th, 2012

Ranger S03E05 from Cre Bacau on Vimeo.

Va invit sa facem o tura pe lacul Bacau, la sfarsitul iernii, cu aparatul de fotografiat in mana. Iesim sa “vanam” speciile de pasari salbatice din zona, iar la finalul turei numaram nu mai putin de 18 specii diferite. In plimbarea noastra intalnim si pescarii care prind la copca babusca, oblete, biban si ghibort. In partea a doua a emisiunii ramanem in zona lacului, in apropierea cartierului Serbanesti, unde o lebada a fost prinsa in gheata. Asistam la o actiune riscanta pe gheata subtire pentru a recupera pasarea ranita.

Episodul 4 – sezonul 3

Monday, January 9th, 2012

Ranger S03E04 from Cre Bacau on Vimeo.

Infruntam un ger de – 17 grade pentru a fi martorii unui fenomen astronomic deosebit. Asistam la eclipsa partiala de soare din 4 ianuarie 2011, in conditii atmosferice ideale. In partea a doua a emisiunii va invit sa descoperim impreuna zona montana a judetului Bacau, la limita cu Vrancea. Vom vizita valea Casinului, aria naturala protejata si spectaculoasa cascada Bucias.

Episodul 3 – sezonul 3

Monday, January 9th, 2012

Ranger S03E03 from Cre Bacau on Vimeo.

La finalul anotimpului rece, facem o tura pe lacurile Bacau si Lilieci intr-o zi insorita, ocazie cu care intalnim zeci de pescari care isi incearca norocul la copca si avem ocazia sa admiram fauna si peisajele specifice zonei. In partea a doua a emisiunii revenim pe lacul Bacau, noaptea de data asta, pentru o actiune spectaculoasa de combatere a braconajului. Va invit sa vedeti ce s-a prins in plasele intinse sub gheata.

Episodul 2 – sezonul 3

Monday, January 9th, 2012

Ranger S03E02 from Cre Baccau6 on Vimeo.


In miezul iernii, infruntand un frig naprasnic, ocupam un adapost improvizat in gura canalului de la Lilieci, pentru a fotografia si filma fauna din zona. In partea a doua a emisiunii suntem alaturi de voluntarii CRE si biologi de la Agentia pentru Protectia Mediului, pentru a efectua un recensamant al lebedelor de pe lacurile de langa Bacau, ocazie cu care observam si obiceiurile specifice zonei.

Episodul 1 – sezonul 3

Monday, January 9th, 2012

Ranger S03E01 from Crebacau5 on Vimeo.

Cu acest episod dam startul celui de-al treilea sezon al emisiunii Ranger. In prima parte facem o scurta excursie pe dealurile de la vest de Bacau impreuna cu tinerii de la CRE, iar in partea a doua vom merge in padure la Margineni, pentru a schia tractati de masina. Pentru finalul emisiunii va propun o iesire la schi pe partia de la Piatra Neamt.

Episodul 29 – sezonul 2

Friday, April 22nd, 2011

Ranger S02E29 from Cre Bacau on Vimeo.

In editia de sfarsit de sezon facem o tura pe Ceahlau, pe zapada, impreuna cu membrii culubului de turism “Veniti cu Noi”. Va invit sa admirati peisajele deosebite oferite de Parcul Natural pe timp de iarna.

Episodul 28 – sezonul 2

Friday, April 22nd, 2011

Ranger S02E28 from Cre Bacau on Vimeo.

Va invit intr-o excursie pronind de la gradina zoologica din Piatra Neamt, prin Cheile Bicazului, lacul Rosu, pana la Baile Tusnad unde vom escalada stanca Piatra Soimilor, vom vizita tinovul Mohos si lacul Sfanta Ana.

Episodul 27 – sezonul 2

Friday, April 22nd, 2011

Ranger S02E27 from Cre Bacau on Vimeo.

Va invit sa exploram lunca Siretului, in apropierea comunei Filipesti. In primul subiect al emisiunii vom merge intr-un loc cu incarcatura istorica – mai exact langa, ruinele unui pod construit in cel de-al doilea razboi mondial si aruncat in aer la sfarsitul razboiului. In partea a doua a emisiunii mergem la pescuit in zavoi la Oniscani, intr-o zona salbatica si greu accesibila.


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_